ONCE ANALIZA / Pogledajte Rijekinu moć i lošu obranu 'Lokosa'

Koristeći sustav Once stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić je analizirao niz pogrešaka mladih igrača u obrani Lokomotive, želeći ih prvenstveno educirati i usmjeriti na pravi.

13.5.2014.
8:47
VOYO logo

"U ovoj analizi će se vidjeti Rijekina moć transformacije, kako dolaze s pet-šest igrača u završnicu, golovi, akcije... ali želim pokazati i neke stvari, prvenstvo u odgoju mladih igrača kojih je u Lokomotivi jako puno. S jedne strane, trener u hrvatskoj ligi mora prije svega biti učitelj i pedagog, tek onda trener u smislu  da treba stalno učiti s tim dečkima koji imaju dosta problema u tehničkom i taktičkom smislu , sada ćemo vidjeti nekakve pogreške. S druge strane, oni gledaju jako puno utakmica vani, Real, Bayern i ne znam što. I već kada gledaju Sergija Ramosa, stopera, kakvu frizuru ima, kako je tetoviran, kakvu boju kopački ima, onda trebaju pogledati kako se on postavlja kod situacija jedan-na jedan, kod situacija kada se 'brani' od kaznenog udarca s rukama iza i sličnih stvari. U ovoj ćemo utakmici vidjeti koliko su grešaka napravili", rekao je Joško Jeličić u uvodu.

Zatim je stručni komentator RTL Lige situaciju po situaciju prikazao kako su te greške nastale i što je trebalo učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video te detaljne analize!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo