'SPECIAL ONE' BROJ DVA / Pogledajte opaku konkurenciju Joseu Mourinhu

Image
Foto: Youtube

"Ja sam odabrani! Ja sam jedini, ja sam najbolji trener Afrike", kazao je trener Zambije Herve Renard nakon što je njegova momčad osvojila Afrički kup nacija.

13.2.2012.
15:40
Youtube
VOYO logo

Nogometaši Zambije u velikom su finalu Afričkog kupa nacija svladali favoriziranu momčad Obale Bjelokosti nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 8:7.

Do finala su dogurali uz svoju najveću zvijezdu koja je čitavo vrijeme sjedila na klupi - francuskog trenera Hervea Renarda.  "Ja sam odabrani! Ja sam jedini, ja sam najbolji trener Afrike", kazao je trener Zambije Herve Renard - reprezentacije koja je osvojila Afrički kup nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je u finalu priredio par nezaboravnih scena te tako ponio epitet kao "Special One" broj dva jer njegove geste poprilično nalikuju antičkim ispadima Josea Mourinha.

Tijekom utakmice, Renard je djelovao mirno, no u par trenutaka se možda i previše zanio. Tako je u jednom trenu u afektu prodrmao vlastitog braniča Daviesa Nkausu, a u produžecima se izderao na suca te upitao: Bojiš li se?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, posebno je oduševila gesta kada je ozlijeđenog reprezentativca Josepha Musondu na rukama odnio do ostatka momčadi koja je slavila na kraju terena.

Na kraju je dokazao kako sa svojim igračima ima poseban odnos te ih je poveo u tradicionalni ples nakon što su primili medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo