Show Neymara i Ronaldinha / Pogledajte najluđu utakmicu godine!

Image

U ludom derbiju koji je završio trijumfom Flamenga u gostima kod Santosa (5:4) briljirali su mali Neymar te iskusni Ronaldinho. Brazilski su mediji utakmicu opisali kao 'oda nogometu' rekavši da će se još dugo, dugo pamtiti.

28.7.2011.
11:04
VOYO logo

Flamengo predvođen bivši najboljim nogometašem svijeta Ronaldinhom i slavni Santos s najvećim brazilskim talentom u svojim redovima odigrali su utakmicu za pamćenje.

Nakon velikog preokret slavila je Ronaldinhova momčad s 5:4, ali na terenu je ponovnio briljirao Neymar da Silva Santos Júnior, koji bi uskoro mogao postati najbolje plaćeni tinejdžer svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći brazilski talent zabio je dva gola za Santos, a fantastičan je bio njegov slalom za prvi pogodak u 26. minuti kojeg možete pogledati u prvom videu.

No, 19-godišnji Neymar ipak nije mogao nadmašiti još jednog genijalca na travnjaku. Ronaldinho je zabio čak tri gola za Flamengo i bio je najzaslužniji što je njegova momčad, nakon zaostatka 0:3 i 3:4, na kraju stigla do trijumfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je u ovoj utakmici još nevjerojatnih poteza - Elano je neuspješno izveo 'Panenku', Deivid je promašio nemoguće... Sve ove poteze, kao i Ronaldinhov hattrick možete pogledati u drugom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo