OPRAVDAO ULOGU KAPETANA / Pogledajte Messijev šou u dresu 'Gaučosa'

Image
Foto: AP

Argentina je trenutačno prva u južnoameričkoj skupini za kvalifikacije za SP sa 10 bodova iz pet utkamica, jednim više od Čilea koji je svladao Boliviju 2-0 i dva više od Urugvaja i Venezuele koji su igrali neriješeno 1-1.

3.6.2012.
12:10
AP
VOYO logo

BUENOS AIRES - Odluka argentinskog izbornika da igra s četiri napadača pokazala se potpuno opravdanom nakon što je njegova momčad pobijedila Ekvador 4-0 i tako postala vodeća u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Lionel Messi i AngelDiMaria su svaki zabili po gol za pobjedu od kojih su prva tri pala u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo biti čvrsta momčad, strukturirana u obrani i moramo pratiti Lionela da se on može najbolje izraziti", izjavio je nakon utakmice izbornik AlejandroSabella.

Argentina je trenutačno prva u južnoameričkoj skupini za kvalifikacije za SP sa 10 bodova iz pet utakmica, jednim više od Čilea koji je svladao Boliviju 2-0 i dva više od Urugvaja i Venezuele koji su igrali neriješeno 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici Copa Americe Urugvaj nije uspio okončati svoje prokletstvo vezano za Venezuelu, odigravši petu kvalifikacijsku utakmicu za SP zaredom a da nije pobijedila regionalne suparnike.

DiegoForlan je doveo Urugvaj u vodstvo zabivši svoj 33. gol za reprezentaciju u 39. minuti. No, manje od pet minuta kasnije Jose SalomonRondon je dodao DieguGodinu koji je zabio za Venezuelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač CharlesAranguiz je doveo Čile u vodstvo u prvom poluvremenu, ali su nade Bolivije dodatno potonule kada je LuisGutierrez isključen zbog prekršaja na AlexisuSanchezu. I izbornik Bolivije GustavoQuinteros je također udalje s terena zbog prosvjedovanja.

Veznjak ArturoVidal je pobjedu Čileu osigurao pogotkom sedam minuta prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolivija je zadnja na ljestvici. Peru, predzadnji na ljestvici, igra u nedjelju, protiv Kolimbije u Limi.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo