SVE ZA JEDNU KUNU / Pogledajte kaos ispred Dinamovog stadiona

Prodaja ulaznica za ogled 4. pretkola Lige prvaka protiv Malmöa pretvorila se u pravi kaos. Ispred blagajne maksimirskog stadiona došlo je do naguravanja nervoznih navijača koji su od ranog jutra stajali u redu za karte.

16.8.2011.
13:00
VOYO logo

Pred maksimirskim stadionom su se već u 9 sati počele stvarati kolone navijača koji su htjeli kupiti ulaznicu za utakmicu 4. pretkola između Dinama i Malmöa.

No, kada je oko 14 sati konačno krenula prodaja, došlo je do pravog kaosa. Borba navijača na ulaznice, koje i ovog puta koštaju simboličnu 1 kunu za Istok i Sjever te 10 kuna za Zapad, pretvorila se u ružno naguravanje, umalo i tučnjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno ružno je izgledala scena u kojoj su roditelji svoju djecu podizali na krov prodajnog kioska kako bi ih spasili od nekontrolirane mase.

Strasti su se primirile tek dolaskom policije i zaštitara koji su konačno uveli malo reda među nervozne navijače, ali ovaj događaj ne služi na čast hrvatskom prvaku koji je kiksao u organizaciji prodaje ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, svaki navijač je mogao kupiti samo dvije ulaznice, a ne pet kao dosad jer su se maksimirski dužnosnici opekli na švercerima zbog kojih protiv Helsinkija stadion nije bio pun.

Prva utakmica se igra u srijedu u 20.45 sati, a uzvrat je šest dana kasnije u Švedskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo