OD TRAGIČARA DO HEROJA / Pogledajte kako se Rakitić iskupio za promašeni penal

Image
Foto: Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL

Rakitić je bio strijelac u 68. minuti za vodstvo 2-1, ali 10 minuta ranije nije iskoristio 11-erac, lopta je pogodila okvir gola.

26.1.2014.
11:51
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

U 21. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Sevilla je na domaćem terenu poražena od Levantea sa 2-3, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ponovno je bio odličan. Zabio je jedan gol, nekoliko puta je ozbiljno zaprijetio gostujućem vrataru, namjestio je nekoliko šansi, ali je i promašio penal.

Rakitić je bio strijelac u 68. minuti za vodstvo 2-1, ali 10 minuta ranije nije iskoristio 11-erac, lopta je pogodila okvir gola. Uz Rakitića, strijelac za Sevillu bio je Coke (26), dok su za Levante zabili David Barral (30-pen), Loukas Vintra (71) i Simao (75).

Od samog početka utakmice kapetan Seville bio stalna napast za protivnike. U 8. minuti prvi je puta okušao udarac, potom u 10. njegovu je loptu uspio blokirati gostujući branič. U 51. i 63. minuti Rakitić puca glavom, ali vratar oba puta brani. U 50. minuti namjestio je priliku Reyesu, ali ovaj je neprecizan, a u 67. Rakitić je odlično uposlio Gameira, čiji udarac glavom golman brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo