OTKAZ NA VIDIKU? / Pogledajte kako je Wenger potpuno izgubio živce!

Image
Foto: AP

Da su živci u francuskog stručnjaka vrlo tanki vidjelo se i na posljednjoj konferenciji za novinare uoči važnog ogleda s Bayernom. Novinari su se uhvatili poraza od Blackburna, koji se dogodio proteklog vikenda, što je iziritiralo Wengera, no 'okidač' je bilo pitanje o mogućoj smjeni.

19.2.2013.
9:00
AP
VOYO logo

ArseneWenger vjerojatno proživljava najteže trenutke karijere. Nakon ispadanja iz FA Cupa od drugoligaša Blackburna, Arsenal jedino u Ligi prvaka može do prvog trofeja nakon dugih osam godina.

S obzirom na to da ih u osmini finala čeka Bayern, a u slučaju eventualnog prolaza i mnoštvo drugih jakih klubova, navijači Topnika pomirili su se s praznim vitrinama i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, za tu su neugodnu situaciju optužili francuskog stručnjaka kojemu su prvi put nakon 1996. i njegovog dolaska u Arsenal - okrenuli leđa. No, tim istim navijačima koji nikad složnije traže njegovu ostavku, Wenger poručuje: "Nedostajat ću vam kad odem!"

"Nakon toliko vremena u Engleskoj mislim da zaslužujem poštovanje. Možete reći da radim loš posao, ali nemojte manipulirati javnost", opomenuo je Wenger novinare koji su pedantno iskopali zanimljiv podatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u zadnjih osam sezona otkako na Emiratesu vlada suša, Francuz je prodao ili otpustio čak 25 igrača koji su kasnije, u drugim klubovima, osvojili ukupno 75 naslova.

Mirni Francuz izgubio živce

Da su živci u francuskog stručnjaka vrlo tanki vidjelo se i na posljednjoj konferenciji za novinare uoči važnog ogleda s Bayernom. Novinari su se uhvatili poraza od Blackburna koji se dogodio proteklog vikenda, što je iziritiralo Wengera, no 'okidač' je bilo pitanje o mogućoj smjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger je tada potpuno izgubio živce, ušao u raspravu s novinarom koji se usudio postaviti to pitanje, a nakon toga je odbio odgovarati na pitanja o Blackburnu i općenito na svako pitanje koje nije imalo izravne veze sa susretom protiv Bayerna.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u našem videu (Wengerov obračun s medijima počinje nakon druge minute).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo