SVE ŽELE NA SRBIJU / Pogledajte kako Davor Šuker komentira ludilo oko karata!

Nakon što su sve karte planule u jednom danu, 'ludilo' oko prodaje ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije komentirao je za RTL i šef Hrvatskog nogometnog saveza.

22.2.2013.
15:23
VOYO logo

"Sve me to podsjetilo na Španjolsku kada se spavalo po pet-šest dana da se dođe do ulaznice Real Madrid - Barcelona.  Mislim da smo odradili dobar posao, zadovoljni smo prodajom i možemo reći da smo napravili novosti i u korporativnim ložima koje smo prodali velikim firmama te im se ovim putem zahvaljujem. Nadam se da će tako biti ubuduće. Imali smo viziju kada smo stavljali cijene ulaznica protiv Makedonije, nadam se da će se i zadržati", rekao je Davor Šuker te otkrio što očekuje od same utakmice.

"Nadam se da neće biti nijedan incident. Ova utakmica je najvažnija, u igri su tri boda, nadam se da ćemo mi napraviti sve što je u našoj mogućnosti da imamo pravu atmosferu, dobru utakmicu i da izbornik Štimac uknjiži nova tri boda", dodao je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek hrvatskog nogometa je otkrio da na derbi Hajduk - Dinamo dolazi UEFA-ina inspekcija za sigurnost, pa se nada da neće biti baklji na stadionu jer time "čuvamo hrvatski nogomet".

U našem video prilogu pogledajte što je sve Šuker izjavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo