Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren posjetio je u subotu ujutru legendarnog MMA borca Mirka Cro Copa Filipovića.

"Kratki trening jutros s Cro Copom. Kakva je zvijer još uvijek ovaj čovjek. Bilo mi je veliko zadovoljstvo Mirko. Hvala ti prijatelju", poručio je putem Instargama. Nešto kasnije oglasio je i Cro Cop.

"Danas nam je u posjet došao Dejan Lovren, naš nogometni reprezentativac, kojeg je moj sin Filip želio jako upoznati. Odigrali smo i jednu utakmicu na male golove te smo moj partner Zlatko i ja naravno izgubili od Dejana i Filipa. I shvatili smo da samo faulima možemo koliko toliko preživljavati protiv vrhunskog igrača kao što je Dejan Lovren koji nas je driblao kao klince od 5 godina. Ali kako batina ima 2 kraja tako je i Dejan shvatio nakon što je izrazio želju da malo pohrvamo u kavezu da je neusporedivo lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu. Hvala Dejanu na posjeti i druženju te reprezentativnom dresu kojeg je potpisao i poklonio Filipu", napisao je Cro Cop na Instagramu i objavio snimku u kojoj baca Lovrena po kavezu.