PLEMENITO SRCE VATRENO / Pogledajte dirljiv susret Modrića i ekipe s djecom!

Najviše pozornosti djece 'ukrao' je novopečeni igrač Real Madrida Luka Modrić koji je istu pozornost vratio natrag svojim obožavateljima

4.9.2012.
16:01
VOYO logo

Nakon jutarnjeg treninga u novoj bazi hrvatske reprezentacije u Nogometnom centru "Zagrebello", Štimčevi izabranici su posjetili Dom za djecu s posebnim potrebama na Goljaku, koji se nalazi u blizini hotela u kojem su smješteni.

'Vatreni' su obišli djecu, podijelili im poklone, družili se i fotografirali s njima. Najviše pozornosti djece 'ukrao' je novopečeni igrač Real Madrida Luka Modrić koji je istu pozornost vratio natrag svojim obožavateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik IgorŠtimac također je pokazao svoju razdraganu stranu, a Darijo Srna je izjavio kako on i suigrači u petak moraju pobijediti Makedoniju jer su obećali djeci da će dati sve od sebe.

"Ovo je najmanje što možemo napraviti za ovu djecu, pozvati ih na utakmicu i posvetiti im pobjedu. Oni imaju samo jednu želju, a ta je da Hrvatska pobjeđuje. Kad nam god budu teški trenuci, trebamo se sjetiti ove djece koja navijaju za nas. Mi ćemo dati sve od sebe da u petak pobijedimo, a poslije utakmice ćemo im podijeliti svoje dresove", izjavio je kapetan hrvatske reprezentacije.

Pogledajte kako je izgledalo to dirljivo druženje hrvatskih reprezentativaca s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo