BAKLJAMA I BOCAMA / Podivljala Torcida prekinula utakmicu

Image

Prijateljsku utakmicu Hajduka s Uranijom u Baškoj Vodi sudac je prekinuo u 35. minuti zbog konstantnog divljanja Torcide s tribina. U teren su letjele baklje i boce, a kasnije je izbila i tučnjava.

6.10.2009.
18:07
VOYO logo

BAŠKA VODA - Neumoljivo divljanje Torcide tijekom prijateljske utakmice Hajduka i Uranije u Baškoj Vodi dovelo je do prekida tog susreta u 35. minuti.

Huligani su svih pola sata igre u teren neprestano ubacivali baklje, bengalke i staklene boce, zbog čega je sudac Srećko Šalinović utakmicu prekidao u pet navrata, s tim da je peti put odsvirao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan splitske momčadi Josip Skoko pokušao je zamoliti divljake da prekinu s predstavom, no učinka nije bilo. Nije ih bilo briga ni što je među tisuću gledatelja bilo i djece sa svojim roditeljima. Dapače, nakon konačnog prekida svi su se međusobno potukli.

"Žalosno je da se i prijateljske utakmice prekidaju zbog ponašanja dijela navijača. Ispada da se utakmica igra radi pojedinaca a ne cijele publike i igrača", ljutito je nakon prekida za hajduk.hr izjavio trener Željko Mijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U publici je bilo i žena, djeca, no s jednog dijela gledališta konstantno su ubacivane boce, bengalke. Više je puta naš vratar Stipica izbacivao boce i dimne kutije nego što je imao loptu u rukama. Sudac je bio prisiljen na ovakav potez, ugrožena su bila i djeca koja su skupljala lopte", zaključio je Mijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo