POCHETTINU PUKAO FILM: / Zbog njegovih riječi u Londonu plaču, a u Italiji otvaraju šampanjac

Image
Foto: Profimedia, Martin Meissner/AP Photo

Spursi lani nisu kupovali niti prodavali igrače

11.5.2019.
9:47
Profimedia, Martin Meissner/AP Photo
VOYO logo

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino dao je do znanja da bi na ljeto mogao napustiti Tottenham. Potvrdio je to samo dva dana nakon što je klub po prvi put u povijesti uveo u finale Lige prvaka.

"Nisam spreman započeti novo poglavlje bez ikakvog plana i jasne ideje. Jako dobro znam kako stvari u ovom biznisu funkcioniraju i znamo što treba napraviti i tu ne mislim samo na to koliko novaca trebamo potrošiti. Međutim, ako očekujemo da svake sezone budemo u finalu Lige prvaka, onda nam je potreban plan. A on je možda drugačiji od onoga što se događalo posljednjih pet godina", kazao je tijekom konferencije za novinare i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako ne može dalje

"Bit ćemo naivni ako pomislimo da možemo ovako i dalje funkcionirati i biti svake godine u finalu Lige prvaka i među prva četiri u prvenstvu gdje se borimo s Liverpoolom, Unitedom i Cityjem. Ako se od nas očekuju iste stvari kao u tim klubovima, oda mi dajte drugačiji alat s kojim mogu raditi. Ako ne, postat ću kao i drugi koji rade godinama na isti način i bit ću najgluplja osoba u poslu", dodao je.

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Massimiliano Allegri i Mario Mandžukić

Njegove riječi pojačale su glasine da bi mogao sjesti na klupu Juventusa. Talijanski Sky Sport i Tuttosport već su objavili da je on prva opcija Stare dame nakon što su se pojačale glasine da će Allegri otići poslije pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport objavio je pak da je Pochettino spreman doći za 20 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo