HSV prekinuo crni niz / Pobjeda Wolfsburga, asistencije Perišića i Olića

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Perišić je asistirao Basu Dostu u 13. minuti za vodstvo Wolfsburga 1-0, dok je Olić asistirao Luizu Gustavu u 58. minuti za vodstvo 2-1.

23.2.2014.
15:39
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburg je pobijedio Bayer Leverkusen 3-1 uz asistencije hrvatskih reprezentativaca Ivana Perišića i Ivice Olića.

Perišić je asistirao Basu Dostu u 13. minuti za vodstvo Wolfsburga 1-0, dok je Olić asistirao Luizu Gustavu u 58. minuti za vodstvo 2-1. Strijelac za 'vukove' bio je i Ricardo Rodriguez u 73. minuti. Perišić je na terenu proveo 63. minute, dok je Olić ušao u igru u 51. minuti. Pogodak za 'apotekare' zabio je Sidney Sam u 45. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu HSV je deklasirao europskog doprvaka Borussiju Dortmund 3-0 prekinuvši niz od sedam uzastopnih poraza. Golove za HSV zabili su Petr Jiracek (42), Pierre-Michel Lasogga (58) i Hakan Calhanoglu (90+1). Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je cijeli susret za HSV, dok Ivo Iličević nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ludu utakmicu' s tri promašena jedanaesterca, jednim crvenim kartonom i tri pogotka odigrali su Nurnberg i Eintracht Braunschweig. Na koncu je domaćin pobijedio 2-1. Eintracht je od 32. minute imao igrača više, a kod vodstva 1-0 imao kazneni udarac kojeg je promašio Dominick Kumbela. Domaćin je u svega dvije minute okrenuo rezultat golovima Hiroshija Kiyotakea (46) i Tomasa Pekharta (47), a potom su gosti u 63. minuti promašili još jedan kazneni udarac. Ovoga puta neprecizan je bio Ermin Bičakčić. Treći jedanaesterac je promašio napadač Nurnberga Hiroshi Kiyotake u 68. minuti.

Na ljestvici vodi Bayern sa 59 bodova, Bayer Leverkusen je drugi sa 43 bod, a treća je Borussija Dortmund sa 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo