Lječnik F1 prvaka otkrio /

'Pobijedio je smrt, ali Schumacher mora učiti pričati i jesti'

Image
Foto: Jens B/DPA/PIXSELL

Schumacherov liječnik otkrio je kako će sedmerostruki F1 prvak morati sve učiti ispočetka te da to neće biti onaj isti Michael.

10.5.2014.
14:09
Jens B/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih tjedana su vijesti iz Grenoblea utihnule, a danas se oglasio liječnik Michaela Schumachera, Peter Hutchinson.

Rekao je kako se vozač Formule 1 postepeno budi iz kome u kojoj je već 133 dana, a kad potpuno dođe k svijesti, morat će iznova učiti neke osnovne funkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije kao kada netko upali svjetlo i pacijent zna za sve što postoji oko njega. On će se vjerojatno vratiti u svijet koji ne poznaje", rekao je liječnik o sedmerostrukom F1 prvaku.

"Schumacher je pobijedio smrt, ali i dalje mu predstoji borba za život koji je pred njim. Michael se vraća u svijet gdje se sve promijenilo. On će se vratiti u realnost na koju nije naviknuo. Michael Schumacher više nikada neće biti Michael Schumacher. On će se morati boriti s novim uvjetima, novim potrebama, morat će učiti osnovne vještine. Schumacher će opet morati učiti kako se priča, jede, hoda. Možda mu ništa neće biti tako lako kao što je nekada bilo", zaključio je liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo