VELIKANI U UTRCI ZA FRANCUZA / Pljušte ponude za Francka Riberyja

Image

Veznog igrača Bayerna u svojim redovima žele velikani Real Madrid, Barcelona i Chelsea, ali i Manchester City, klub koji bi to mogao postati.

11.2.2009.
15:30
VOYO logo

Više nema sumnje, počeo je lov na Francka Riberyja. Zvijezdu minhenskog Bayerna svakako bi u svojim redovima sljedeće sezone htjela imati  tri velikana Real iz Madrida, Bracelona i Chelsea ali i Manchester City, klub koji bi to tek trebao postati.

Francuz je ugovorom za Bavarce vezan do 2011. godine, no postoji klauzula ugovora po kojoj 25-godišnjak može napustiti redove njemačkog giganta i prije isteka tog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan da je rastanak s Bayernom blizu te da će ga klub teško zadržati pred naletom prebogatih španjolskih i engleskih klubova, Ribery se unaprijed ogradio.

"Primio sam ponude od Real Madrida, Barcelone, Chelseaja i Manchester Cityja. Svakako bih želio istaknuti da ni na koji način nisam provocirao svoj mogući odlazak iz Bayerna", kaže Ribery kao da se unaprijed oprašta od kluba i navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno od počasnog predsjednika kluba Franza Beckenbauera koji je priznao da će Bayern teško zadržati svog najboljeg nogometaša ukoliko zaprime izdašnu ponudu, trener Juergen Klinsmann sipa optimizam glede ostanka Riberyja na Allianz Areni.

"Ponude koje je primio samo dokazuju njegovu vrijednost, bez obzira na to zove li ga Real ili neki drugi klub. No, Franck je sretan u Bayernu i prilično sam siguran da će ostati naš član još dugo vremena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo