30. međunarodno natjecanje / Plivački miting 'Zlatni medvjed' ovog vikenda na zagrebačkoj Šalati

Image
Foto: Plivački klub Medveščak

Miting se svrstava uz bok najvećih plivačkih priredbi u Europi i u svijetu što svojim dolaskom svake godine potvrđuju mnogobrojna vrhunska imena svjetskog plivanja

2.7.2015.
15:51
Plivački klub Medveščak
VOYO logo

Tradicionalni međunarodni plivački miting „Zlatni medvjed“ održava se ovog vikenda, 3 i 4. srpnja na zagrebačkom ŠRC Šalata, jubilarni 30. put. Organizator mitinga je Plivački klub Medveščak, a uz velik angažman sportskih djelatnika i plivačkih zaljubljenika te uz podršku Grada Zagreba ovo je natjecanje kroz godine dostiglo visoku kvalitetu.

Miting se svrstava uz bok najvećih plivačkih priredbi u Europi i u svijetu što svojim dolaskom svake godine potvrđuju mnogobrojna vrhunska imena svjetskog plivanja koja su do sada na njemu sudjelovala (ističemo najveće svjetske zvijezde – Aleksandar Popov, najveći plivač zadnjeg desetljeća, Yana Kochkova, Lars Frolander, Agnes Kovacz, Gary Hall, Natalie Coughlin, Jason Lezak, Ryk Neetling, svi redom olimpijski pobjednici uz mnoštvo svjetskih i europskih prvaka i rekordera, osvajača olimpijskih, svjetskih i europskih medalja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je godine svoj nastup na Šalati prijavilo oko 300 plivača iz 15 zemalja (među kojima Reprezentacija Bjelorusije, Poljske, Rusije Grčke te 25 stranih Klubova) kao i 250 plivača iz Hrvatske, od kojih valja posebno istaknuti Sanju Jovanović, Anu Radić, Dinka Jukića, Maria Todorvoića, Nikolu Obrovca...

Svečano otvorenje bit će održano u subotu, 4. srpnja u 17:00 sati, a na otvorenju se kao i prethodnih godina očekuje gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić (ili predstavnik Grada) te predstavnici Hrvatskog plivačkog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. Ulaz za posjetitelje oba je dana slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo