GOLUŽIN NASLJEDNIK? /

Perkovac potvrdio za RTL: 'Ja sam taj koji treba preuzeti reprezentaciju'

'Spreman sam, bilo bi dobro da preuzmem reprezentaciju' - poručio je to iz Njemačke Goran Perkovac, nekadašnji hrvatski kapetan i zlatni rukometni olimpijac. Kaže, mogao bih raditi i s Perom Metličićem.

12.2.2015.
18:49
VOYO logo

Ivano Balić bit će, po svemu sudeći, čovjek odluke u odabiru novog izbornika. A u međuvremenu pojavilo se još jedno veliko ime. Goran Perkovac kapetan zlatne generacije iz Atlante - javio se iz Njemačke.

"Ja sam već, za one koji su u rukometu duže, već desetak godina u kombinacijama za izbornika. Mislim da je sad realno i da su šanse dobre i mislim da bi to bilo dobro za rukomet kada bih ja preuzeo reprezentaciju", rekao je Perkovac za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada je sve izvjesnije da reprezentaciju neće preuzeti nitko od stare garde u koju se ubraja do jučer najizgledniji kandidat - Serdarušić. Zoran Gobac nakon sastanka s budućim koordinatororm Balićem - potvrdio je da se traži netko mlađi.

"Gledajte, to su sve treneri koji su defakto u nekakvim godinama, 64, 65 godina koji objektivno tu ne bi ušli u obzir", rekao je Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perkovac po godinama definitivno ulazi u obzir. Ali 53-godišnjak iz Slatine iza sebe ima i bogato trenersko iskustvo. Trenutačno vodi bundesligaša Minden, a prije toga pet godina bio je izbornik Švicarske.

"Ja imam dosta iskustva, a s jednim mlađim trenerom kao asistentom, ne znam Pero ili bilo tko. Bila bi to dobra kombinacija. Kapetan prije petnaestak godina i kapetan prije 7,8 godina. To bi bio dobar imidž reprezentacije", dodao je Perkovac.

Goran Perkovac spremno čeka poziv, HRS odluku će donijeti u iduća dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo