JA OVDJE SREĆE NEMAM / Peh za pehom: Bilić doživio šok u 92. minuti

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Lokomotiv je na gostovanju kod CSKA već imao bod u džepu, no u 92. minuti goste je šokirao Wernbloom nakon jedne s(p)retne reakcije. Treba reći da je Bilićev sastav zadnji desetak minuta odigrao s devetoricom igrača na terenu.

4.11.2012.
12:45
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Sve što je moglo poći po zlu u gradskom derbiju protiv CSKA na stadionu Lužnjiki pošlo je po zlu za Slavena Bilića. U prvom poluvremenu kod favoriziranih domaćina, lidera ruskog prvenstva, Lokomotiv je držao obećavajući remi, i to nakon što je bio u rezultatskom zaostatku.

Šveđanin Rasmus Elm doveo je CSKA u vodstvo u 29. minuti, no samo četiri minute kasnije Bilićevom sastavu izjednačenje je donio Andrej Eščenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi udarac bivši hrvatski izbornik dobio je u 53. minuti nakon što je njegov igrač Dmitri Tarasov dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Nakon toga CSKA je dominirao, ali bez pravih prilika.

Drugi udarac Bilić je doživio u 82. minuti kada je Maicon, koji je samo 15-tak minuta ranije ušao u sastav Lokomotiva, zbog ozljede zadnje lože bio prisiljen napustiti igru. Kako je dotad hrvatski trener napravio sve izmjene, posljednjih desetak minuta Lokomotiv je odigrao s devetoricom igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilića je sreća potpuno izdala u 92. minuti kada je Pontus Wernbloom s(p)retno pospremio jedan odbijanac u mrežu Lokomotiva i šokirao hrvatsku koloniju na klupi moskovskog sastava. Bilić je samo šokirano sjeo u stolicu (iako je cijeli susret proveo na nogama) te raširio ruke i kao poručio 'ne mogu vjerovati'.

Susret sa CSKA-om i sljedeći s Anžijem trebao je odrediti Bilićevu sudbinu u Moskvi, no možda će predsjednica Olga Smorodskaja odmah povući neke (nepopularne) poteze. A Zdravko Mamić čeka 'u zasjedi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo