Pazarci gađali Grobare bombom napunjenom ekserima (FOTO)

FSS pokrenuo postupak, priveden navijač koji je bacio napravu

30.4.2013.
17:00
VOYO logo

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak zbog incidenata na utakmici izmedju Novog Pazara i Partizana.

- Pokrenut je postupak, zatražene su izjave od predstavnika Novog Pazara i Partizana. Odluka će biti doneta posle praznika - rekao je predsednik Komisije FSS Slobodan Pajović za agenciju Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novopazarska policija uhapsila je u ponedeljak A. Ć. (22) zbog sumnje da je na nedeljnoj utakmici Partizana i domaćeg Novog Pazara, u pravcu gostujućih navijača bacio ručno izrađenu eksplozivnu napravu.

Srećom, "topovski udar" nije pao na među navijače na tribine, nego na atletsku stazu, na kojoj ga je policija i pronašla. Naprava je nestručno aktivirana, pa zbog toga nije eksplodirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službenici policijske uprave u Novom pazaru odredili su meru zadržavanja do 48 časova A. Ć. (22) iz Novog Pazara zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. A. Ć. se tereti da je u nedelju oko 17.40 časova, na Gradskom stadionu u vreme održavanja fudbalske utakmice, bacio u pravcu gostujućih navijača ručno izrađenu eksplozivnu napravu, koja nije eksplodirala", navedeno je u saopštenju.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar optužio je glavnog sudiju Danila Grujića da je najveći krivac za incidente koji su se dogodili tokom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike