malo se ohladio / Paulo Machado se dugačkim statusom na Facebooku ispričao navijačima Dinama

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Kada ti ide dobro, svi žele biti tvoji prijatelji, a kada ti ne ide, samo će ti istinski prijatelji pružiti ruku i pomoći ti da ustaneš. Neka ta ruka bude vaša", napisao je u svojoj isprici Machado

29.7.2015.
17:11
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Portugalski veznjak i član hrvatskog prvaka GNK Dinama Paulo Machado na svom je Facebook profilu objavio dugačak status u kojem ističe duboko žaljenje za sinoćnjim postupkom na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka protiv norveškog Moldea. 

Image
Dinamo s 1-1 na uzvrat u Norvešku /

Machado izašao iz igre, izviždan, pokazao tribinama srednji prst i dobio crveni karton

Image
Dinamo s 1-1 na uzvrat u Norvešku /

Machado izašao iz igre, izviždan, pokazao tribinama srednji prst i dobio crveni karton

Podsjetimo, Machado je sinoć u sveopćoj lošoj predstavi Dinama pružio ispodprosječnu partiju. U 65. minuti utakmice, trener Zoran Mamić odlučio je uvesti Marka Roga umjesto Machada, kojeg je zagrebačka publika prilikom izlaska s terena počastila zvižducima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Machadu se to nikako nije svidjelo, pa im je, prije sjedanja na klupu, pokazao srednji prst objema rukama. 

Dan nakon incidenta, iz zagrebačkog su kluba priopćili kako je Machado zbog sramotne reakcije do daljnjega udaljen iz prve momčadi, a sam se Portugalac očito malo ohladio te se odlučio ispričati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noćas nisam mogao spavati. Moja reakcija je bila pogrešna i vrlo je loš primjer svima, posebice djeci. Svjestan sam da me očekuju kazne, počevši od navijača Dinama, zatim samog kluba, novinara i UEFA-e, i svjestan sam da moram prihvatiti odgovornost.

Sinoć je mom ocu, koji obožava rođendan, bio rođendan. Obećao sam mu da ćemo pobjediti i da ću eventualni zgoditak posvetiti njemu i tako mu zahvaliti na svemu što je učinio za mene. Nažalost, dogodilo se upravo suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Dinama imaju svako pravo biti ljuti na mene, jer i ja sam ljut na samog sebe i duboko žalim za svojim postupkom. Nemam nikakve isprike za svoj stav jer sam profesionalac. Žao mi je što sam ih razočarao, bio sam užasno ljut jer se stvari nisu odvijale onako kako sam se nadao. Žao mi je i zbog moja dva sina, jer ne želim da gledaju oca u takvom svjetlu. 

Najviše mi je žao zbog oca kojeg sam najviše iznevjerio, i to na njegov rođendan... Ako ste pravi navijač, znate da su sljedeće činjenice točne. Kada vaši igrači ne igraju dobro, poboljšat će se jedino ako im pružite podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ti ide dobro, svi žele biti tvoji prijatelji, a kada ti ne ide, samo će ti istinski prijatelji pružiti ruku i pomoći ti da ustaneš. Neka ta ruka bude vaša. Još jednom se iskreno ispričavam obitelji Dinama, žao mi je što nisam stroj i iskreno zahvaljujem svima onima koji su uz mene u ovim teškim trenucima", napisao je između ostalog Machado u svom statusu.   

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo