OČAJ MENADŽERA PORTSMOUTHA / Paul Hart: Ozljeda Kranjčara užasan je udarac za nas

Image

"On je doista integralan čimbenik svih naših uspjeha. Moguće je da će pauzirati duže vrijeme", kaže menadžer našeg nogometaša.

20.4.2009.
12:28
VOYO logo

Trener nogometaša Portsmoutha Paul Hart, kako piše mjesni dnevnik The News, proklinje ozljedu hrvatskoga reprezentativnog veznjaka Nike Kranjčara. Niko je stradao u 77. minuti subotnjeg dvoboja 33. kola Premiershipa na Fratton Parku protiv Boltona, u kojem su domaći nogometaši golom Kanua slavili minimalnu 1-0 pobjedu. Nije izdržao lijevi gležanj, i to nakon uklizavanja Gavina McCanna u 77. minuti. Zasad se pretpostavlja da je uganuo gležanj i oštetio ligamente. Točna će se dijagnoza znati u ponedjeljak tijekom poslijepodneva.

"Nikin je gležanj otečen, očigledno se ipak radi o oštećenju ligamenata. Stupanj oštećenosti bit će nam poznat tek kasnije tijekom dana" izjavio je za The News trener Paul Hart, koji je u subotu, očito pogrešno, izrazio nadanje da ozljeda ipak nije tako teške prirode kako se čini. Na to ga je ponukala činjenica da je Niko nakon utakmice mogao stati na nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Užasan je to udarac za nas. Kranjčar igra doista jako dobro i vrlo je važan dio u našem nastojanju da izborimo premierligaški opstanak. Jako se brinem. Moguće je da će pauzirati duže vrijeme. A bio je doista integralan čimbenik svih naših uspjeha".

"Nitko ne voli kad mu se ozljeđuju najbolji igrači. U uvjetima skromnoga igračkog kadra, kakav je naš, svaki je nogometaš ekstremno važan. Dobro je što barem imamo raznovrsne igrače koji mogu ući u igru i nadomjestiti one najbolje", rekao je neutješni menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo