Veliko finale / Veliko nedjeljno finale donosi kraj 20. Pannonian Challengea

Image
Foto: Vijesti.hr

Svemu lijepom dođe kraj, pa tako i jubilarni, 20. Pannonian Challenge završava ove nedjelje, kada će se svi vozači i posjetitelji pobrinuti da ovaj festival završi sa stilom

9.6.2019.
10:49
Vijesti.hr
VOYO logo

.

Nakon subotnjih kvalifikacija i polufinala koji su poslužili kao teaser osječkoj publici, već nedjeljno prijepodne donosi nova uzbuđenja, jer tada započinje trening BMX vozačica i vozača, koji će preplaviti skate park na lijevoj obali Drave. Tako u 11.30 započinju kvalifikacije u disciplini BMX Freestyle Elite/Pro za djevojke, nakon čega na scenu, poslije 13.30 stupaju BMX amateri, koji će u finalu odmjeriti snage i publiku napuniti adrenalinom. Kada se sazna pobjednik u toj disciplini, skate park će zauzeti BMX vozačice koje će u ultimativnom finalu od 15 sati pokazati da itekako mogu parirati svojim muškim kolegama. No, poslije toga slijedi ono što su svi posjetitelji 20. Pannonian Challengea željno iščekivali – veliko BMX Elite/Pro finale, koje će od 16 sati u revijalnom tonu najaviti BMX legende, odnosno sportaši-veterani koji su vozili na prvim izdanjima ovog cijenjenog festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Najveće finale u povijesti Pannonian Challenge održat će se od 18 sati, kada će najbolji svjetski BMX vozači pokazati sve čari ovog najpopularnijeg ekstremnog sporta i pobjedom pokušati zavrijediti bodove za nadolazeće Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Snage će odmjeriti Logan Martin, Jack Clark, Konstantin Andreev, Marin Ranteš, Declan Brooks, Irek Rizaev, Justin Dowell, Bryce Tryon, Michael Meisel, David Janac, Ismael Fries i Matej Žan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon finalnih odluka sudaca, svečana ceremonija dodjela nagrada se očekuje u 19.30, kada sa zvukom otvaranja šampanjca započinje završni after party pod vodstvom DJ Pipsa koji će staviti točku na i spektakularnog 20. Pannonian Challengea.

Osim u parku, veliko finale moći ćete gledati uživo na Sportskoj televiziji, RTL play-u, Vijesti.hr i na službenoj Facebook stranici festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidimo se u parku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo