Pannonian Challenge / Srpanj rezervirajte za festival ekstremnog sporta, glazbe i garantirane zabave

Image
Foto: Pannonian Challenge

Srpanj rezervirajte za festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge, koji bar na desetak dana vladavinu komaraca zamijeni vladavinom zabave, glazbe i sporta

1.6.2016.
10:56
Pannonian Challenge
VOYO logo

Najveći festival ekstremnog sporta u regiji po 17. će put okupirati osječko tlo od 15. – 23. srpnja i u svoje redove dovesti nabolje vozače svijeta, koji će u inline, skate i BMX disciplinama zapaliti osječki zrak.

Događaj je ovo tijekom kojeg rijetko glavu spuštate prema tlu zbog nevjerojatnih trikova i vratolomija koje na kotačima izvode glavni protagonisti festivala, a tisuće popunjenih mjesta na tribinama uvijek su premalo za sve oni koji bi željeli svjedočiti pravom adrenalinskom spektaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pannonian Challenge od malog je natjecanja za lokalne dečke narastao u događaj koji se danas nalazi na svjetskoj listi. Uz bok Kini, SAD-u, Francuskoj i Kanadi stao je Osijek, koji s ponosom može reći da je Pannonian Challenge dio Svjetskog BMX Freestyle kupa pod zaštitnom rukom UCI-ja i da ga neće zaobići nijedan bolji BMX vozač svijeta.

Image
Foto: Pannonian Challenge
Image
Foto: Pannonian Challenge

BMX, koji mnogi smatraju najuzbuljivijim sportskim spektaklom uživo, na programu je od 21. do 23. srpnja. Večer otvorenja na rasporedu je 15. srpnja, nakon čega dan poslije slijedi skate natjecanje, a 17. srpnja na scenu stupaju roleri u inline natjecanju. 18. i 19. rezervirani su za dodatne zabavne sadržaje, a od 20. kreće BMX trening i zatim natjecateljski dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj zaštitni znak Osijeka, festival koji na nekoliko dana u Osijek unese pravi adrenalinski štih, osim po danu, punim plućima živi i noću, kada kotače i vratolomije zamijene beatovi, plesni pokreti i vesela druženja.

I Hrvatska ima svog predstavnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da Hrvatska ima svoje predstavnike u svim disciplinama, već ima jakog asa u rukavu – Varaždinca Marina Ranteša, najboljeg hrvatskog BMX vozača, koji iz godine u godinu osječku publiku ostavlja bez teksta, a podij mu je već postao uobičajeno mjesto.

Image
Foto: Pannonian Challenge
Image
Foto: Pannonian Challenge

Marin Ranteš svojim trikovima i savršeno tečnim okretima na svom BMX-u lagano se penje prema samom vrhu svjetske scene, a pored svjetskih natjecanja koja redovito obilazi,  Pannonian Challenge upravo je prilika da svoj talent dokaže pred domaćom publikom. A publika mu tu motivaciju bez dugovanja i uzvrati gromoglasnim navijanjem na osječkim tribinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi stoga srpanj rezervirati za ovaj spektakl, koji bar na desetak dana vladavinu komaraca zamijeni vladavinom zabave, glazbe i sporta. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo