uspješan prvi dan / FOTO Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea

Image
Foto: Samir Kurtagić i Dalibor Baurenfrajnd

Nakon pregršt zabave tijekom dana u skateparku, odlična atmosfera sve posjetitelje čeka i u dvorištu Vege gdje večeras nastupaju Psihomodo pop i crnogorski rap dvojac Who See

1.6.2018.
8:33
Samir Kurtagić i Dalibor Baurenfrajnd
VOYO logo
Image

Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea

Image

Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea

Nakon prvog, izrazito uspješnog dana 19. Pannonian Challengea, dobili smo i prve ovogodišnje pobjednike, koji su na svojim daskama na četiri kotača osvojili srca vesele osječke publike, ali i naklonost strogih sudaca. Naravno, riječ je o SKATE natjecanju, na kojemu su svoje vještine prvo odmjerili vrlo dobri amateri, među kojima se odmah izdvojio Petar Spiedelick koji je naposljetku i odnio pobjedu ispred drugoplasiranog Antonia Horvata i trećeplasiranog Marka Bursaća.

Tada su, tijekom popodneva počeli skejtati izvrsni profesionalci, okrećući svoju dasku u nevjerojatnim kombinacijama i koristeći cijeli skate park na najbolji mogući način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među profesionalcima je nastupila odabrana ekipa od oko 20 vozača, dok se napokon nije pronašao SKATE pobjednik 19. Pannonian Challengea – Timotej Lampe Ignjić kojega je na drugom mjestu popratio Antonio Peković i na trećem mjestu Zsolt Karkossiak. Pobjednik je kući otišao bogatiji za iznos od 500€, dok su drugoplasirani i trećeplasirani osvojili nagrade od 300€ i 200€. Nagrada za best trick pripala je Davidu Mihalyfiju, a suce je osvojio trikom hardflip late flip te je kući otišao s novim satom Nixon. 

Usporedno sa samim SKATE natjecanjem, snage su u pred zainteresiranom osječkom publikom u plesnoj bitki odmjerili i B-BOYING eksperti u „Original Skillz Jamu“. Iako su svi plesači uistinu oduševili svojim akrobatskim pokretima u hip-hop ritmu, prvo mjesto osvojio je Vision (Ljubljana), drugu Boxer (Beograd), a treću 2nd Blind (Osijek). 

Nakon pregršt zabave tijekom dana u skateparku, odlična atmosfera sve posjetitelje čeka i u dvorištu Vege gdje večeras nastupaju Psihomodo pop i crnogorski rap dvojac Who See. Osječku će publiku do ranih jutarnjih sati zabavljati osječki DJ Milly. Ulaz na koncert je 20 kuna, a sve starta u 21 sat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo