dvodnevni spektakl / BMX polufinale Pannonian Challengea za Olimpijske igre u Tokiju gledalo više od 5000 ljudi

Image
Foto: Press

Ekipa u parku na velikom je platnu pogledala kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Walesa

8.6.2019.
22:00
Press
VOYO logo

Nakon odličnog skate natjecanja koje je na samom početku zagrijalo osječku publiku, možda najboljeg Inline natjecanja u povijesti Pannonian Challengea i romobila koji je kao disciplina prvi put održan na Pannonian Challengeu i oduševio osječku publiku, red je napokon došao i na BMX koji u dvodnevnom spektaklu zaokružuje rođendansku priču najboljeg festivala ekstremnog sporta u regiji. 

BMX Freestyle natjecanje je od samog početka najsnažniji adut Pannonian Challengea, što su u subotnjem sportskom programu dokazali amateri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavilo ih se čak 60 –ak iz cijele regije, dok je plasman u finale u takvoj žestokoj konkurenciji ipak ostvarilo njih 12, a to su Jaka Remec, Kevin Böck, Nicolas De La Costa, Matic Pečar, Fran Zeman, Denis Lalić, Patrick Kempf, Erwin Muench,  Ivan Kukuljan, Ákos Csiszár, Babel Janos i Davor Jug. Svi su odvozili na razini profesionalaca i time napravili savršen uvod za najveća svjetska imena Pro BMX scene koja su potom okupirala skate park na lijevoj obali Drave. 

Image

BMX polufinale Pannonian Challengea za Olimpijske igre u Tokiju bodrilo više od 5000 ljudi

Image

BMX polufinale Pannonian Challengea za Olimpijske igre u Tokiju bodrilo više od 5000 ljudi

Tamo su se, između ostalih, pronašli Logan Martin, Irek Rizaev, Konstantin Andreev, Declan Brooks, Jack Clark i miljenik osječke publike i svjetski prvak u BMX –u Marin Ranteš. Jubilarni Pannonian Challenge ovime je dokazao kako stoji čvrsto u vrhu najboljih BMX Freestyle natjecanja u Europi, što su potvrdili i impresivni trikovi sportaša u kvalifikacijama, koje je prošlo 24, a 12 najboljih nastupit će sutra u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logan Martin, Jack Clark, Konstantin Andreev, Marin Ranteš, Declan Brooks. Irek Rizaev, Justin Dowell, Bryce Tryon, Michael Meisel, David Janac, Ismael Fries, Matej Žan

Ekipa u parku na velikom je platnu pogledala kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Walesa, a pobjeda Vatrenih dodatno je podigla atmosferu prije polufinalnih BMX vožnji. U velikom nedjeljnom finalu vozačima će se pridružiti i odlične BMX djevojke, ali i legende Pannonian Challengea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sporta, svi posjetitelji 20. Pannonian Challengea osvježenje će potražiti u Vegi.  Miljenici osječke publike, ironičan i duhovit hip-hop dvojac iz Krankšvestera na pozornicu Pannoniana popet će u 22 sata. Nakon njih dirigentsku palicu preuzima MaiKA u 23h, a od ponoći susjedi iz Srbije - punkeri iz Atheist rapa. Bad Copy starta u 2 sata, a za party do jutra pobrinut će se DJ Sly. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo