LIVE STREAM NA VIJESTI.HR / Pannonian Challenge XVI i službeno je otvoren u Osijeku!

Image
Foto: RTL

Skate park otvoren je za sve vozače od 11 sati, dok u 15 počinju voziti amateri, a od 18 sati možete uživati u vožnjama profesionalnih rolera

20.8.2015.
10:18
RTL
VOYO logo

Uz zvukove osječkog DJ Omera i vrhunsku izložbu fotografija otvoren je još jedan Pannonian Challenge. Event je otvoren izložbom extreme fotografija Tomaža Šantla i Petera Fetticha koja prikazuje ne samo sportski dio, nego i onaj dokumentarni.  Nakon izvrsne izložbe, posjetitelji su mogli uživati uz glazbu koju je za njih birao DJ Omer i to do ranih jutarnjih sati. Teško je riječima opisati koliko su Osječani, ali i njihovi gosti iz cijelog svijeta, uživali u Pannonian Challenge partyju otvorenja!

Danas je na programu službeno prvi sportski dan Pannoniana. U skate park dolaze pokazati sve što znaju roleri, od kojih definitivno odskače roler svjetske slave Korey Waikiki.  No ipak, nikad se ne zna, i zato dođite i sami provjerite tko će od svih njih zavrijediti titulu Pannonian Inline pobjednika!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skate park otvoren je za sve vozače od 11 sati, dok u 15 počinju voziti amateri, a od 18 sati možete uživati u vožnjama profesionalnih rolera. Paralelno s natjecanjima, svi koji dođu na događaj mogu uživati i u sponzorskim promocijama i osvojiti vrhunske nagrade!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Panonian Challenge

Nakon natjecanja i dodjele nagrada koje će završiti do 22 sata, moći ćete uživati u odličnoj elektronskoj glazbi dvojca Vanillaz i DJ Umba. Vanillaz je mnoštvu publike poznat iz dueta s poznatom hrvatskom hip hop grupom Connect s kojom su izdali megahit Do neba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije kasno da uživate u rolerskom ludilu i odličnim elektronskim hitovima. Festivalsku ulaznicu za uživanje u svim extreme ludorijama i vrhunskoj glazbi možete nabaviti za samo 150 kn već danas na entrio.hr! Dnevna sportska ulaznica iznosi 30 kn, dok cjelokupni sportski program možete gledati za 70 kn. Ako ciljano baš danas želite gledati Vanillaz, možete nabaviti ulaznicu za večerašnji koncert za 50 kn.

I sljedećih dana očekuje vas ludilo uz još puno dobre glazbe i nevjerojatne BMX i skate vozače, a ako dođete već danas nećete propustiti niti sekundu ovog nezaboravnog iskustva – i zato posjetite ovogodišnji Pannonian Challenge!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine ekskluzivno na portalu Vijesti.hr uživo ćete moći pratiti prijenos sva tri dana ove sportske manifestacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo