PA RONALDO ĆE PODIVLJAT KAD VIDI OVO: / Najveći promašaj Reala cinkao Ramosa; 'Savršeno se sjećam što je radio nakon svakog treninga'

Image
Foto: AFP

Portugalac vjerojatno o ovome nije znao ništa

3.3.2021.
17:44
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih promašaja u povijesti Real Madrida, RoystonDrenthe, gostovao je u emisiji El Chiringuito TV gdje se prisjetio kako je Sergio Ramos ismijavao CristianaRonalda dok je nastupao za Manchester United.

"Perfektno se sjećam da Cristiano Ronaldo nije bio u klubu, a Sergio Ramos ga je nakon treninga glumio pucajući slobodne udarce. Radio je to kao da ga ismijava", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je Ronaldo došao u Real, Ramos je to prestao raditi", ispričao je Drenthe te je nekoliko riječi posvetio Portugalcu s kojim je jednu sezonu dijelio svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je drugačiji. Npr. drugačije je trenirao od mene. Ja sada s 33 godine idem u teretanu, ali Cristiano je te stvari radio prije 15 godina. Bio je profesionalac i on je primjer kako zadržati kvalitetu na travnjaku", ispričao je.

Drenthe je bio član Reala od 2007. do 2012. godine s tim da je posljednje dvije godine ugovora odradio na posudbama u Herculesu i Evertonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo