problemi za izbornika / Ozlijedio se Josip Valčić: 'Više ćemo znati tek nakon snimanja'

Hrvatski rukometaši nastavljaju s pripremama za Svjetsko rukometno prvenstvo koje će za manje od mjesec dana početi u Kataru. Izabranici Slavka Goluže formu bruse u Umagu, a pridružio im se i najbolji igrač - Domagoj Duvnjak. Jedini problem izborniku predstavlja ozljeda Josipa Valčića.

29.12.2014.
19:23
VOYO logo

Još malo i ponovno kreće rukometna groznica. Optimistični ‘Kauboji’ u Umagu odrađuju završnu fazu priprema prije nego se zapute u svoju bazu u Katru.

Stanje i atmosfera u reprezentaciji su odlični, no pojavio se i jedan problem. Josip Valčić ozlijedio se na posljednjem treningu i zbog snimanja je morao napustiti reprezentativni kamp, a njegovu je ozljedu prokomentirao izbornik Slavko Goluža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Nažalost, Josip Valčić se povrijedio već na prvom treningu, tako da smo ga odvezli u Zagreb na dodatno snimanje.’’

Izostanak Valčića zasigurno bi bio težak udarac za hrvatsku reprezentaciju, pošto je pozicija srednjeg vanjskog škakljivo mjesto u momčadi, no izbornik zasad nema predodžbi o tome hoće li biti spreman do početka natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zasad ne znamo ništa. Tek nakon snimanja ćemo saznati što s njegovim listom i da li će moći nastaviti s pripremama ili ne’’, rekao je Goluža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo