kvalifikacije bez poraza / 'Ovo je veliki rezultat! Ovo je sjajan rezultat!'

Image
Foto: PIXSELL

"Ovo je veliki rezultat, sjajan rezultat. Mi smo ušli u Ligu prvaka s pet uzastopnih pobjeda, prošli smo čitave kvalifikacije bez poraza", bio je pun hvale Ante Čačić.

29.8.2012.
8:22
PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Ante Čačić nakon što je sa svojom momčadi izborio nastup u Ligi prvaka 1:0 (1:0) pobjedom protiv Maribora u uzvratnom susretu 4. pretkola naglasio je kako je ovaj rezultat posebno vrijedan jer se do njega došlo bez poraza.

"Ovo je veliki rezultat, sjajan rezultat. Mi smo ušli u Ligu prvaka s pet uzastopnih pobjeda, prošli smo čitave kvalifikacije bez poraza. Za takav rezultat najzaslužniji su stožerni ljudi u klubu Mirko Barišić i Zdravko Mamić koji su okupili ovu momčad i doveli mene i moje suradnike da ih vodimo. Dojmove o utakmici ćemo sređivati sljedećih dana, sada je još prerano. Moramo se pripremiti za Ligu prvaka u kojoj nam je želja popraviti dojam od prošle godine. Mariborčanima bih zahvalio na tome što su napravili pravi nogometni dekor i želim im uspjeh u Europskoj ligi", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Dinama Milan Badelj u Mariboru je odigrao posljednju utakmicu za klub iz Maksimira prije odlaska u Hamburger SV u kojemu će nastaviti karijeru.

"Znali smo da će biti teška utakmica, jer Maribor je ipak domaćinska ekipa. No, nisu imali niti jednu čistu šansu za pogodak, vjerojatno ih je 'presjekao' naš rani gol. Naravno da mi je sada žao što odlazim, ali takav je život. Ipak, Dinamo nikad nije ovisio o pojedincu, pa nema brige za to da će i mene moći nadomjestiti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo