pamić opalio po sucima / 'Ovo je sramota: To je već postala tradicija'

"Ja suđenje ne komentiram, a Pamićeva priča je klasična priča kad izgubi utakmicu", kazao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

20.10.2013.
11:49
VOYO logo

U susretu 13. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Istru 1961 2-1 izjednačivši se s Rijekom na drugom mjestu ljestvice.

"Ja suđenje ne komentiram, a Pamićeva priča je klasična priča kad izgubi utakmicu. Uvijek su mu svi krivi. U drugo poluvrijeme smo ušli sa 110 posto, igrali na jedan gol i zasluženo pobijedili", kazao je trener "Lokosa" Tomislav Ivković.

Ne želite ništa reći o tom 11-ercu za 2:1?

"Pa ja sam dvije godine trener i nikada nisam niti ću komentirati suđenje", zaključio je Ivković.

"Vrlo je jednostavno. To je već sada postala tradicija i svaka sljedeća utakmica će biti takva. Nažalost, igrači nisu krivi, ni od Lokomotive. Oni igraju, oni su na to naviknuti i sve pet. Problem je u tome da smo mi u Puli vodili dok su bile normalne okolnosti, da smo mi danas vodili prvo poluvrijeme dok su bile normalne okolnosti i kontrolirali situaciju. Jednom smo pobijedili kada je bilo normalno suđenje i dva put nismo izgubili. Međutim, ovo je sramota. Nije bitno nek sudi tri penala, evo kontakt može svatko suditi, ali neka se onda pogleda kontakt iz prvog poluvremena", komentirao je razočarani trener Istre Igor Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo