LEON VAN BENKO / Ovo je pogodak o kojem se već danima priča

I drugi jadranski derbi sezone, kao i prvi - završio je bez pobjednika. Na Kantridi Rijeka i Hajduk pružili su uzbudljivu i sadržajnu utakmicu. Nakon utakmice svi su pričali samo o neredima na tribinama i spektakularnom golu Leona Benka.

30.9.2013.
8:54
VOYO logo

Devet tisuća ljudi  s nestrpljenjem je došlo vidjeti derbi na Kantridi. Danima ranije tražila se ulaznica više i na kraju je viđen vrlo dobar nogomet.

U 24. minuti Hajduk je skupo platio neshvatljivo poigravanje pred vlastitim kaznenim prostorom. IvanTomečak fantastično je nabacio, a LeonBenko spektakularno pogodio iz voleja. 1:0, ludnica na Kantridi i već osmi pogodak sezone Benka koji igra u životnoj formi. Na golu ništa nije mogao LovreKalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak opet donosi nekoliko dobrih, ali nerealiziranih prilika Riječana i vrlo brzo stiže kazna. Bosanac Bukva nabacio je iz kornera, a pred golom se najbolje snašao JeanKouassi, 1:1 u 58. minuti. Nakon dva i pol mjeseca 19-godišnjak iz Obale Bjelokosti zabio je gol, drugi ove sezone.

Rezultat se više nije mijenjao iako je Rijeka u finišu imala dvije vrlo dobre prilike, ali Krstanović nije imao svoju večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se sad sprema za novi europski izazov. Već u četvrtak na Kantridu stiže španjolski Betis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo