'OVO JE DOSAD NAJASNIJA INDIKACIJA MICHAELOVOG ZDRAVSTVENOG STANJA': / Veliki Schumacherov prijatelj prekinuo šutnju i progovorio o njemu; 'On je u svjesnom stanju, međutim...'

Image
Foto: Profimedia

'Vidim Michaela jako često, jednom ili dva puta mjesečno i moj će odgovor uvijek biti isti. Bori se'

17.11.2020.
15:20
Profimedia
VOYO logo

Posljednja izjava FIA-inog predsjednika Jeana Todta o Michaelu Schumacheru glasno je odjeknula, a Englezi pišu kako je predsjednik FIA-e u biti apdejtao Michaelovo zdravstveno stanje, u pravom smislu te riječi. Možda i najasnije do sad...

Image
EMOTIVNI HAMILTON PRIČAO O SCHUMACHERU PA POSLAO SJAJNU PORUKU: /

'Nemojte da vam nitko govori da nešto ne možete'

Image
EMOTIVNI HAMILTON PRIČAO O SCHUMACHERU PA POSLAO SJAJNU PORUKU: /

'Nemojte da vam nitko govori da nešto ne možete'

'Vidim Michaela jako često, jednom ili dva puta mjesečno'

Britanski Independent u utorak poslijepodne puetm svog web izdanja prenosi kako se radi o dosad najasnijoj indikaciji o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka svijeta u Formuli 1. Naime, prema Todtu, Michael Schumacher je u svjesnom stanju nakon teške skijaške nesreće koju je pretrpio 2013. godine, ali i dalje vrlo malih šansi za oporavak. Njih uopće ne spominje. Samo nadu... Upitan konkretno za Michaelovo zdravlje, Todt je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pitanje na koje ću uvijek biti ekstremno rezerviran. Vidim Michaela jako često, jednom ili dva puta mjesečno i moj će odgovor uvijek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mjestu, svi oko njega su jako brižni. Možemo samo poželjeti i njemu i obitelji da stvari budu bolje", objasnio je Todt o Schumacheru koji se trenutno nalazi u luksuznoj villi na Mallorci, čiji je prijašnji vlasnik bio Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ikona Formule 1 pretpjela je tešku ozljedu glave na skijanju u francuskim Alpama, zbog čega je neko vrijeme bio u umjetnoj komi, a njegovo precizno zdravstveno stanje otad zna samo obitelj. Todt, inače veliki prijatelj Schumachera, jedan je od rijetkih koji ga redovito posjećuje.

Novinara je zanimalo i prati li Michael Schumacher karijeru svog sina Micka, a 74-godišnjak je za RTL France na to pitanje odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naravno da prati karijeru svog sina'

"Naravno da prati [karijeru svog sina]. Mick će se vjerojatno iduće godine utrkivati u Formuli 1, što će biti veliki izazov. Bilo bi nam drago da imamo novog Schumachera na najvišoj razini moto utrka, Formule 1".

Sedmostruki F1 svjetski prvak, čiji je rekord naslova izjednačio Lewis Hamilton u Turskoj za vikend, zadobio je teške ozljede mozga u skijaškoj nesreći u francuskim Alpama prije sedam godina na zabranjenom dijelu skijaške staze, i od tada nije viđen u javnosti. Njegova obitelj i glasnogovornica skrivaju njegovo zdravstveno stanje od javnosti kao zmija noge, moleći za privatnost. No, ovo sve sad već predugo traje. Zavjet šutnje lagano pada, sve su konkretnije i informacije, indikacije bolje rečeno. Sve su jasnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinosti oko njegovog stanja bile su rijetke, premda je predsjednik FIA-e Todt - koji je u vrijeme Schumachera s talijanskim timom bio šef Ferrarija - objavio ažuriranje stanja države 51-godišnjaka.

Todta, koji redovito posjećuje Schumachera u kući Nijemca, pitali su je li legenda F1 uspjela pratiti trkačku karijeru njegovog sina Micka, a 74-godišnjak je za RTL France rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da prati [karijeru svog sina]".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo