SAMO ZA RTL DANAS / Ovo je čovjek koji je Varaždin bacio na koljena

"Ne pristajem na nagodbe, želim svoj novac", jasan je za RTL Danas Milan Pavličić, jedan od onih zbog kojih bi Varaždin već u ponedjeljak mogao u stečaj. U klubu su, pak, ogorčeni načinom na koji su se Pavličić i ostali vjerovnici ponijeli prema njima.

25.2.2012.
19:17
VOYO logo

Čovjek koji je Varaždin bacio na koljena. MilanPavličić i njegovih 1,2 milijuna kuna koje mu Varaždinci duguju, dovelo je nekad slavni klub na rub ponora. Ali on ne odustaje.

"Cijelo vrijeme mi se prijete s tim stečaj. Rekao sam i svom odvjetniku, a sada im i ponavljam da ni na kakvu nagodbu neću pristati, ako hoće ići u stečaj, neka idu odmah u ponedjeljak", kaže nogometaš.

To je čini se najizglednije rješenje, svjestan je toga i predsjednik Varaždina ZlatkoHorvat. I razočaran je načinom na koji se vjerovnici, predvođeni Pavličićem, ponijeli.

"Ja sam ne samo razočaran, ja sam ogorčen time. Ja mogu reći, bez neke dramatike i patetike da sam osobno potresen takvim jednim načinom i odnosom prema ovom klubu jer mi to nismo definitivno zaslužili", kaže prvi čovjek kluba.

Zaslužili ili ne, Varaždin će se tako najvjerojatnije pridružiti Splitu i Sesvetskoj Croatiji koji su već bili u stečaju. A dodatnog protivnika našli su i u sindikatu koji stoji iza leđa nogometaša.

"Nećemo podržat one klubove koji imaju 12 mjeseci dugovanja. BLIC Klubovi se definitivno moraju svest u realne okvire. Hrvatski nogometni savez mora razvit strategiju kako bi pomogao hrvatskim klubovima", kaže MarioJurić, glavni tajnik sindikata nogometaša

Varaždinci su tako pokleknuli. Sudbina koja bi, ako se nešto ne promijeni, brzo mogla dostići i neke druge prvoligaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo