ODUŠEVLJENI MODRIĆ / 'Ovo će biti poticaj da budemo još bolji'

Image
Foto: Real Madrid

Upitan kako se snašao u klubu, Modrić oduševljeno odgovara: 'Bolje je nego što sam očekivao! Sve je sjajno otkako sam zgotovio transfer. Uživam u svakom trenutku.'

19.9.2012.
10:42
Real Madrid
VOYO logo

Real Madrid je velikim preokretom stigao do prva tri boda u novom izdanju Lige prvaka. Svoj kamenčić u pobjedničkom mozaiku ugradio je i LukaModrić koji je igrao od 73. minute umjesto SamijaKhedire.

"Na Santiago Bernabeu sam i došao kako bih igrao ovakve utakmice. Bilo je vrlo uzbudljivo, kao da smo igrali finale natjecanja. Manchester City je odlična momčad, imaju sjajne igrače i stoga sam još sretniji što smo ugrabili tri boda", govorio je Modrić nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad izgubiš i kada igraš dobro. No, mi smo ovaj put pobijedili i jedino je to važno. Slavlje smo zaslužili jer smo pokazali kvalitetu i karakter. Nadam se da će nam ovo biti poticaj da budemo još bolji u nastavku sezone", kaže hrvatski reprezentativac.

Upitan kako se snašao u klubu, Modrić oduševljeno odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje je nego što sam očekivao! Sve je sjajno otkako sam zgotovio transfer. Uživam u svakom trenutku."

Na koncu je Modrić uputio komplimente i madridskoj publici koja je stvorila vatrenu atmosferu na Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je bila nevjerojatna. Zahvaljujem se na podršci kroz cijelu utakmicu i nadam se da će tako ostati cijelu sezonu", impresioniran ozračjem bio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo