DOMAĆINI NA STARTU / 'Otvaranje s Brazilom kruna je karijere za svakog igrača'

'Putovanje i klima me zabrinjavaju, u džungli će sigurno biti preko 30 stupnjeva i velika vlaga. Mislim da su naporna putovanja i promjene klime najteži dio ove skupine', smatra Ivica Olić.

6.12.2013.
22:42
VOYO logo

ZAGREB - Igrati prvu utakmicu Svjetskog prvenstva i to u Brazilu s domaćinom kruna je karijere svakog igrača, kazao je hrvatski napadač IvicaOlić nakon ždrijeba skupina SP-a.

Ždrijeb je Hrvatskoj namijenio skupinu A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom, a Hrvatska će s Brazilom otvoriti prvenstvo 12. lipnja u Sao Paolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio skupinu s Brazilom, ne samo zbog činjenice da su vrlo jaki i domaćini već i zbog napornih putovanja koja nas očekuju. No, susret s Brazilom bit će velika čast i prilika koja se pruža jednom u životu. Domaćini će biti pod pritiskom, a mi nismo bez šansi", kazao je Olić, koji se boji utakmice s Kamerunom u srcu Amazone, Manausu.

"Putovanje i klima me zabrinjavaju, u džungli će sigurno biti preko 30 stupnjeva i velika vlaga. Mislim da su naporna putovanja i promjene klime najteži dio ove skupine", kazao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski branič DejanLovren je na svom Twitter profilu napisao kakako jedva čeka otvaranje s Brazilom.

"Dobili smo tešku skupinu, ali otvaranje turnira protiv Brazila bit će nešto spektakularno, Jedva čekam", napisao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo