Otkrivena nevjerojatna prijevara na maratonu!

Jednom Englezu je na maratonu kod Newcastlea na pamet pala nevjerojatna ideja. Nakon otprilike tri četvrtine utrke čovjek se ukrcao u autobus i odvezao do ciljne ravnine.

13.10.2011.
0:33
VOYO logo

Englez Rob Sloan hvalio se kako je završio 'nevjerojatno teški' maraton u blizini Newcastlea, nakon što je prešao ciljnu ravninu kao treći, s najboljim osobnim rezultatom. Pritom očito nije računao na dionicu koju je prevalio s – autobusom.

Nakon otprilike 32 kilometra 31-godišnji Sloan, bivši vojni mehaničar, 'nestao' je iz utrke. Jednostavno je uskočio u autobus za prijevoz gledatelja i nakon toga izašao iz šume u blizini ciljne ravnine dokopavši se trećeg mjesta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi u automobilima koji se pratili autobus vidjeli su ga kako ulazi i izlazi iz autobusa", objasnio je Dave Roberts, jedan od organizatora utrke.

Nakon što je Sloan u početku optužbe da je varao na Kiedler maratonu odbacio kao smiješne, kasnije je, nakon istrage organizatora, koji se hvale kako organiziraju ''najljepši britanski maraton'', ipak priznao svoju prijevaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, Sloanu je oduzeta brončana medalja, te je dodijeljena Stevenu Cairnsu, koji je u cilj stigao kao četvrti.

"Cijelo vrijeme sam bio treći u utrci, a onda sam odjednom u cilj stigao kao četvrti! Bio sam sumnjičav što se dogodilo, ali on je tvrdio da me je prestigao. Još bih shvatio da je samo uzeo torbu sa slatkišima i majicu za treće mjesto, ali čovjek je još dao i cijeli intervju za novine u kojem je tvrdio da je osvojio treće mjesto", čudio se Cairns.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110110017006 arti-201109250121006 arti-201108020292006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo