Žestoka tučnjava u Areni: Medvjedi do velikog jubileja

Hokejaši Medveščaka u 41. kolu EBEL-a propustili su u Areni veliku priliku za pobjedu i izgubili nakon produžetaka protiv Villacha sa 2:1.

15.1.2012.
20:19
VOYO logo

Osim žestoke tučnjave krajem druge trećine, u prvih 40 minuta nije bilo puno uzbuđenja. No, zato se igra rasplamsala u posljednjoj dionici. U četvrtoj minuti završne trećine Vjačeslav Truhno je doveo Medveščak u vodstvo. Sjajno je pucao iz vrlo teške pozicije, a pak se od koljena gostujućeg vratara odbio u mrežu.

Slavlje u Areni je, međutim, kratko trajalo budući da je samo dvije minute kasnije Villach izjednačio u situaciji s dva igrača više. Strijelac je bio Michael Craig. U četvrtoj minuti produžetka Gerhard Unterluggauer je s igračem više donio pobjedu austrijskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Frustrirajuće je ovo, nakon one sjajne utakmice protiv Klagenfurta izgubiti u produžetku. Imali smo igrača više nekoliko puta, ali to nismo iskoristili", izjavio je bivši igrač medvjeda, danas pomoćnih glavnog trenera, Don MacLean.

"Igrači se moraju smiriti nakon ovog poraza, stiže nam Olimpija. Glavno da smo ostali na drugom mjestu", dodao je MacLean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je, ipak, zadržao drugo mjesto na ljestvici, štoviše s osvojenim se bodom odlijepio Salzburgu koji je u nedjelju izgubio u gostima kod vodećeg Linza (4-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo