BANE MISLI OZBILJNO / VIDEO Zvijezda Batmana pomela konkurenciju na jiu-jitsu turniru, obožavatelji u deliriju: 'Tip je deset od deset'

Image

Hardy se ovom borilačkom vještinom počeo baviti 2011. tijekom koje se pripremao za ulogu u filmu Ratnik u kojem je glumio MMA borca

23.8.2022.
8:47
VOYO logo

Holivudski glumac Tom Hardy proteklog vikenda zasjao je u potpuno drugačijem svjetlu od onog u kakvom smo ga navikli gledati. Zvijezda Pobješnjelog Maxa, Viteza tame i Inceptiona (Početak) pokazao je borilačke vještine u stvarnom svijetu te kući nosi zlatnu medalju s humanitarnog Jiu-Jitsu turnira koji se održao u Wolverhamptonu.
Turnir je organizirala REORG zaklada u svrhu prikupljanja novca za podršku ljudima s PTSP-om i depresijom. Inače, ova zaklada organizira i treninge za ljude zahvaćene ovim stanjima, a ovog puta su organizirali natjecanje na kojem je Hardy briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako često glumi likove s opakim borilačkim vještinama u svome arsenalu, fanove je ipak iznenadila i oduševila Hardyjeva vještina u stvarnom svijetu te su slike i videa njegovih borbi brzo preplavili TikTok i Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hardy je imao nekoliko sjajnih i preciznih rušenja, a TikToker imena Jiu-Jitsu Geof konstatirao je 'Hardy je ubojica' uz nezaobilazne emotikone vatre.
Inače, Hardy se ovom borilačkom vještinom počeo baviti 2011. tijekom koje se pripremao za ulogu u filmu Ratnik u kojem je glumio MMA borca. Glumac je istaknuo da su mu borilačke vještine uvelike pomogle u pripremama za ulogu Marvelovog Venoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo