VIDEO, MLADA KLIZAČICA ZAMALO OSTALA GOLA USRED NASTUPA: / 'Mislila sam ako sad tu sklizne haljina...'

Image
Foto: AFP

Klizačicu je na Olimpijskim igrama zadesila nezgoda odmah na početku nastupa

12.2.2018.
10:45
AFP
VOYO logo

Južnokorejska klizačica Yura Min (22) krenula je s nastupom s partnerom Alexanderom Gamelinom u Pjongčangu na Zimskim olimpijskim igrama, a odmah na početku zadesila ju je nedaća. Kombinezon je puknuo i počeo padati s njezinih ramena, ali Min se snašla i završila nastup bez većih neugodnosti, a u jednom trenutku kamera je uhvatila njezina partnera kako zabrinuto gleda prema mjestu pucanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yura se odmah snašla, podigla ruku kako joj cijeli kombinezon ne bi spao s gornjeg dijela tijela. Fotografije su odmah preplavile društvene mreže, a korisnici su zabrinuto komentirali nedaće mlade klizačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izvana izgledala mirna, Yura je priznala da je iznutra "gorjela". Otkrila je kako je bila prestravljena. "Bila sam kao: 'Oh, ne.' Ako tu sklizne, cijela haljina bi mogla jednostavno pasti", dodala je klizačica. "Vidjela sam da mi sve pada pa sam morala stati i popraviti garderobu. Bez obzira na to, uživala sam u prvom olimpijskom nastupu za svoju zemlju", rekla je klizačica koja je s partnerom ostvarila rezultat od 51.97 i završila deveta od deset ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo