VIDEO: / Kapetan Philadelphije ozlijedio oko

Branič i kapetan Philadelphia Flyersa Chris Pronger zadobio je ozljedu desnog oka u pobjedi svoje momčadi na domaćem terenu protiv Toronta s 4-2 u NHL ligi.

25.10.2011.
17:46
VOYO logo

Flyersi su ovom pobjedom prekinuli niz od dva poraza, ali je navijače Philadelphije, posebno one koji su uživo gledali utakmicu, jako zabrinula Prongerova ozljeda već u 12. minuti utakmice.

Nakon što je vratar domaćina obranio jedan pokušaj gostiju, Pronger i Mikhail Grabovski iz Toronta sprintali su na odbijeni pak. Grabovski je prvi stigao i odmah uputio udarac, ali je pritom s palicom pogodio Prongera u lice. Pronger se odmah rukama uhvatio od lice, zaurlao od bolova, te je uz pomoć suigrača istog trenutka napustio led i krenuo u svlačionicu. Više se nije vraćao u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije su iz redova Flyersa objavili kako je zadobio ozljedu desnog oka. U početku je imao problema s vidom, koji se kasnije počeo vraćati. Sljedećih nekoliko dana će morati kod liječnika na preglede. Vjerojatno ga neće biti u akciji barem dva tjedna.

Inače, 39-godišnji češki krilni igrač Jaromir Jagr i Scott Harnell bili su dvostruki strijelci za Philadelphiju. Obojici su to bili prvi golovi ove sezone u dresu Flyersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montreal je pretrpio šesti uzastopni poraz. Izgubio je kao domaćin od Floride s 2-1. New York Rangersi su, pak, na sedmom uzastopnom gostovanju slavili kod Winnipega s 2-1. Ryan Callahan je u trećem periodu poentirao s igračem više za pobjedu Rangersa, kojima je to bio i zadnji nastup na gostujućoj turneji. Upisali su tri pobjede i četiri poraza, a prvu utakmicu pred svojim navijačima odigrat će u četvrtak protiv Toronta.

Philadelphia – Toronto 4-2 Montreal – Florida 1-2 Winnipeg – NY Rangers 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110110920006 arti-201109180167006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo