[VIDEO] IVICA KOSTELIĆ DOŽIVIO NESREĆU NA SKIJANJU: / Spasio ga slučajni skijaš - 'Dobro sam i prošao kakav je pad bio'

Image
Foto: Facebook

'S obzirom na to kakav je pad bio, imam sreće da sam se izvukao samo s dislociranim ramenom'

29.12.2019.
14:25
Facebook
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić, upustio se u podosta opasnu avanturu ovog vikenda na kojoj je stradao, ali srećom lakše. On i njegovi prijatelji otišli su na slobodno skijanje u slovenski Bovec, a Kostelić je na kraju završio u bolnici.

Legendarni hrvatski skijaš objavio je na Facebooku video koji je snimio jedan od njegovih prijatelja, a na njemu se vidi kako Ivica leži u snijegu i previja se od bolova. Snimatelj tada dolazi do njega i doznaje kako mu je rame iščašeno i da ga ne može pomaknuti te mu pod rame stavljaju ruksak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Naletio na doktora

Tada do njih dolazi slučajni prolaznik, koji je igrom slučaja bio i liječnik. "Jesi li Hrvat", pitao je skijaš koji je naletio na Kostelića i njegovu ekipu. "To je Ivica Kostelić, znate ga sigurno", odgovorili su mu. Čovjek se malo zabuljio u Ivicu i potom mu je jednim trzajem vratio rame na mjesto.

"Tri tjedna imobilizacije i onda vježba", naredio je liječnik na licu mjesta Ivici i rekao mu da u bolnici kaže da mu je rame namjestio doktor Brencelj. "S obzirom na to kakav je pad bio, imam sreće da sam se izvukao samo s dislociranim ramenom", poručio je Kostelić obožavateljima preko Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo