Veselo na Plesu: Kostelić 'pecnuo' Milana Bandića!

Najbolji skijaš svijeta vratio se u Hrvatsku. U nedjelju oko 20.

21.3.2011.
1:11
VOYO logo

Najboljeg skijaša svijeta Ivicu Kostelića u zagrebačkoj je zračnoj luci u VIP salonu, osim sendviča s lososom i šampanjca, dočekalo i stotinjak navijača te tamburaši.

'Serbus dragi Zagreb moj', odzvanjalo je Plesom, pjevali su svi, uključujući sjajno raspoloženog Ivicu, koji je ponovno pozirao s tri Globusa i velikom tortom, te tatu Antu, koji je pratio tamburaše pjevajući z petnih žila. "Hvala svima koji su me pratili cijelu zimu. Čitao sam danas na svojoj stranici čestitke, teško mi je bilo zadržati suze kad sam vidio koliko ljudi stoji iza mene. To je moja prednost u Svjetskom kupu, navijači", gutao je knedlu Ivica ponosno pokazujući tri Kristalna globusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoć se nisam napio, ali sam bio prilično opijen uspjehom. Ovaj će me osjećaj pratiti cijeli život. Naravno, ima još ciljeva. Vrijeme je da se okrenem novoj sezoni", otkrio je Ivica zadnjeg dana sezone u kojoj se popeo na skijaški vrh svijeta.

Standardno, dočekala ga je niska političara, među kojima i ministar Radovan Fuchs, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, Fred Matić, izaslanik predsjednika RH Ive Josipovića, i, dakako, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se njemu obratio Ante Kostelić Gips i pred svima ga 'pecnuo'.

"Znamo da smo iz zemlje u kojoj ima vrlo malo snijega, ali sad u Hrvatskoj više nemamo nijednu žičaru. Mislim da je minimum da Zagreb barem to ima! Bandiću bi to trebao biti prvi zadatak, nije to podzemna željeznica i neka lova. To je kap u moru. Da sam ja Bandić već bih sutra počeo rješavati taj problem", otvorio je Gips problem pokvarene sljemenske žičare i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovi trofeji trebali bi biti u muzeju ili riznici kao što riznice postoje u katedrali, mislim da su vrijedni toga."

Nakon Kostelićevog govora, Milan Bandić je istog trena obećao "da će se problem žičare riješiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201103190127006 arti-201103190112006 arti-201103180733006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo