VAPAJ NAKON POVIJESNOG USPJEHA: / 'Učinite nešto, nije pošteno da sportaši ostaju sami i zadužuju se'

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE
Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Hrvatska je s dvije zlatne i jednom brončanom medaljom završila atletski dio Olimpijskih igara u Rio de Janeiru na visokom sedmom mjestu među osvajačima odličja.

22.8.2016.
18:23
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Još nevjerojatnije zvuči podatak da Hrvatska dijeli drugo mjesto među europskim zemljama! Više medalja skupili su samo Britanci, dok dva zlata i broncu, kao i mi, ima i Njemačka. No, unatoč tome, zlata Sandre Perković (disk) i Sare Kolak (koplje) te bronca Blanke Vlašić (vis) skrivaju pravo stanje stvari, baš kao i ostalih sedam odličja koja su hrvatski sportaši osvojili u Riju.

Image
KOMENTAR: /

Sjajni hrvatski olimpijci oborili su rekord usprkos 'sabotiranju' države i HOO-a!

'Politika mora reći što želi'

"Politika se mora umiješati u sport, staviti okvir i kazati što hoće od sporta, pa makar odgovor bio i 'ne'. Ali onda će oni koji se nastave baviti sportom i pripremati za Olimpijske igre u Tokiju biti svjesni s čime raspolažu pa neka idu sami u rizik. Ovako nije pošteno da sportaši i oni koji stoje uz njih vrlo često ostaju sami u bezizlaznoj situaciji i zadužuju se", naglasio je predsjednik Hrvatskog atletskog saveza (HAS) Ivan Veštić na konferenciji za novinare povodom povratka Blanke Vlašić u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom i na veliki uspjeh hrvatske atletike u Brazilu.

"U Rio de Janeiru je naša atletika ostvarila povijesni uspjeh s dvije zlatne i jednom brončanom medaljom. Naša je atletika osvojila 30 posto svih hrvatskih medalja u Riju", s ponosom je zaključio Veštić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo