UTAKMICE PROTIV JADRANA ODREDIT ĆE BUDUĆNOST VATERPOLISTA MLADOSTI: / 'O njima ovise naše ambicije za iduću godinu'

Image
Foto: PIXSELL

"Vjerujem da ćemo i iduće godine moći okupiti respektabilnu momčad koja bi se kvalitetom trebala još više približiti za sada nedodirljivom Jugu CO", rekao je vratar Marcelić

24.4.2018.
16:39
PIXSELL
VOYO logo

Dvije ili tri polufinalne utakmice protiv splitskog Jadrana odredit će ovu, ali i u mnogome utjecati i na iduću sezonu vaterpolista zagrebačke Mladosti.

"Nakon osvajanja drugog mjesta u Regionalnoj vaterpolskoj ligi vjerujem da su pred nama dvije ili tri odlučujuće polufinalne utakmice prvenstva Hrvatske protiv splitskog Jadrana nakon kojih ćemo moći reći koliko nam je ova sezona bila uspješna, ali i na koje igrače možemo računati u budućnosti računati. Uvjeren sam da ćemo mi i u drugom četvrtfinalnom susretu pobijediti gradskog rivala Medveščak baš kao što će Jadran, nakon što je u prvoj utakmici u Rijeci odigrao 10-10 protiv Primorja, sutra u uzvratu u Splitu pobijediti odabranike Igora Hinića i plasirati se u polufinale. Uz sav respekt Jadranu koji sada igra bolje nego prijašnjih mjeseci vjerujem da ćemo mi uspjeti izboriti plasman u finalu u kojem ćemo sigurno pružiti veći otpor favoritiranom Jugu od onoga kojeg smo pružili u nedavnom finalu Regionalne vaterpolske lige", rekao je u utorak na konferenciji za novinare trener zagrebačke Mladosti Zoran Bajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmorici ističe ugovor

Po njegovim riječima čak sedmorici igrača na kraju sezone ističu ugovori.

"Ove utakmice s Jadranom odredit će naše ambicije za iduću godinu u kojoj ćemo pokušati zadržati ovu momčad i nabaviti još dva pojačanja i to prije svega na poziciji bekova", kazao je Bajić, a da to neće niti nimalo lagana zadaća potvrdile su riječi standardnog prvotimca i bivšeg reprezentativca Luke Bukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam jedan od sedmorice igrača kojima ističe ugovor i nisam siguran hoću li nastaviti karijeru u Mladosti, ali znam da ove sezone neću igrati za reprezentaciju", kazao je samozatajni Bukić ostavljajući mogućnost da se, ukoliko igrama i zalaganjem zasluži, ponovno nađe na popisu izbornika Ivice Tucka.

Četiri godine u predstečajnom postupku

Da neće biti lako zadržati momčad na okupu svjestan je i v.d. direktora Mladosti Milorad Damjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo već četiri godine u predstečajnom postupku tijekom kojeg smo dug od devet milijuna kuna sveli na trenutačnih tri milijuna duga s trendom daljnjeg smanjivanja u čemu nam najviše pomaže sportski savez grada", kazao je Damjanić i naglasio da klub posljednjih godina uredno izvršava sve svoje obveze prema igračima, ali da mu zbog prijašnjih dugovanja prema igračima "nad glavom stalno visi ovrha".

Jedan od igrača koji će i naredne godine nositi kapicu Mladosti je reprezentativni vratar i kapetan "Žabaca sa Save" Ivan Marcelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam nedavno potpisao novi ugovor i ostajem u Zagrebu, a vjerujem da ćemo i iduće godine moći okupiti respektabilnu momčad koja bi se kvalitetom trebala još više približiti za sada nedodirljivom Jugu CO, a pokušat ćemo i kroz neka međunarodna natjecanja podignuti kvalitetu igre", zaključio je Marcelić.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo