Udovičić suspendovan na dve utakmice

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca biće znatno oslabljeni u naredna dva meča finala protiv Crvene zvezde

30.4.2013.
11:45
VOYO logo

Disciplinska komisija Vaterpolo saveza Srbije suspendovala je kapitena kragujevačkog Radničkog Vanju Udovičića na dve utakmice zbog isključenja na meču protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa državnog prvenstva.

Radnički će tako u drugoj utakmici finalne serije biti znatno oslabljen, a Udovičić je zaradio veću kaznu pošto je drugi put isključen ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom utakmicom neigranja kažnjen je prvotimac Radničkog Damir Burić zbog vređanja predstavnika beogradskog kluba i udaranja rukom o zapisnički sto, dok je vaterpolista Crvene zvezde Marko Avramović zbog prvog crvenog kartona kažnjen takođe jednom utakmicom neigranja.

Posle incidenata na utakmici odigranoj u subotu na Tašmajdanu predstavnik Crvene zvezde za zapisničkim stolom Stanko Jovanović kažnjen je zabranom vršenja funkcije na tri meča, dok je funkcioner crveno-belih Goran Jezdić kažnjen zabranom vršenja funkcije u narednih mesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa pobedila Radnički sa 10:9 posle produžetaka, a drugi meč igra se 4. maja u Kragujevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo