U Zagrebu su u modi ponovno Rusi!

Anisin, Stolbun, Krutov, Šćurjenko i Borisov legendarni su ruski hokejaši koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti Medveščaka Gortana potkraj osamdesetih i početkom devedesetih.

22.9.2011.
22:46
VOYO logo

Vodstvo Medveščaka je potpisalo ugovor s Vjačeslavom Truhnom, 24-godišnjakom koji je protekle četiri sezone igrao u AHL-u, drugoj najjačoj američkoj ligi. Truhno, koji igra na poziciji središnjeg napadača, debitirat će u petak u susretu 4. kola EBEL-a protiv Vienna Capitalsa (19.15 sati).

Sudeći prema tradiciji, s Bečanima neće biti lako. Naime, medvjedi su u prve dvije sezone EBEL-a izgubili na svih šest gostovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tradicije su tu da se ruše, nikad ne treba gledati u prošlost. Znam da imaju nekoliko vrhunskih igrača, ali to je izazov za našu momčad", kaže branič Medveščaka Geoff Waugh.

Ipak ponudio je mogući recept za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo igrati brže nego u prve tri utakmice, biti koncentrirani svih 60 minuta i više pucati po golu", dodao je Waugh.

A brojne udarce hokejaša Beča branit će Michael Ouzas, vratar koji se u prva tri kola pokazao kao vrlo solidna zamjena Kristanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ugodno gostovanje, ali uvjeren sam da imamo momčad koja može svakoga pobijediti", zaključuje Ouzas, koji je tijekom tjedna imao problema s laganim istegnućem trbušnog zida.

Medvjedi s vratarima ove sezone zaista imaju peh jer je treći vratar Andrej Vasiljević na treningu u ponedjeljak slomio prst te ga neće biti na nekoliko idućih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109110419006 arti-201109091125006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo