U Zagreb stigao igrač koji je naručio ubojstvo svog oca!

Nakon 54 uvodne utakmice večeras konačno kreće doigravanje EBEL-a, u 1. utakmici četvrtfinala u Ledenu dvoranu dolazi češki Znojmo.

19.2.2012.
14:04
VOYO logo

Napadač MedveščakaTomi Zanoški najbolje zna cijelu priču jer iz istog je mjesta kao i Danton, iz Bramptona kraj Toronta.

"Kad sam bio mlađi, gledao sam ga na puno utakmica. Igrao je u NHL-u, imao puno novca, a onda ostao bez svega. Sada pokušava krenuti iz početka. Sigurno mu nije lako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I do danas je ostao nerazjašnjen Dantonov motiv da naruči ubojstvo. Angažirao je profesionalnog ubojicu, no njegov je plan srećom otkriven.

"Prvo se špekuliralo da je htio ubiti svog agenta, no kasnije je dokazano da je htio ubiti oca. Naime, čak i u dokumentarcu koji je snimljen po toj priči Danton priznaje da se iz zatvora čuo sa agentom, a nelogično je da bi razgovarao s čovjekom kojeg je htio ubiti", dodaje Zanoški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, taj agent, David Frost, čak je bio optužen da je seksualno napastovao svoje igrače.

"Taj je Frost imao nekoliko odličnih igrača i svi su loše završili. Pisalo se da je on manipulirao njima, posvadio ih s obiteljima", kaže Zanoški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Znojmo je Danton došao prije dva mjeseca, tako da je već jednom igrao protiv Medveščaka. Na toj utakmici razgovor "ugodni" s njim imao je baš Zanoški.

"Nije tu bilo riječi koje su za novine, ha-ha. No njegov je posao da isprovocira, ja isto to radim, pa je onda normalno da se zakačimo", objašnjava Tomi i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je bio igrač koji se volio potući, bio je prgav. No to je sve na ledu, ne znam kakav je u privatnom životu".

Prošli se put Danton nije jače zakačio ni s jednim od medvjeda, no Zanoški kaže da neće imati zadršku ako se s druge strane za vrijeme utakmice nađe baš Danton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad je tučnjava važna zbog šoua za gledatelje. Budem li morao braniti suigrače, neću se bojati potući s njim zbog prošlosti koju ima".

Joel Prpić se pak našalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, možda treba biti oprezniji, ne treba izazivati takvog igrača". Trener Medveščaka Marty Raymond je pak zaključio:

"Ne znam priču do kraja, sigurno je da je naručio ubojstvo i da je kriv, no vjerujem kako svakom čovjeku treba dati drugu šansu. Ali ne zamaram se Dantonom, nego samo svojim igračima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike