TRI NOKAUTA VRIJEDNA BRONCE: / Pogledajte kako je Hrgović svladao Kubanca koji je imao pomoć sudaca

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ
17.8.2016.
8:43
AFP, YURI CORTEZ
VOYO logo

Hrgović je čak tri puta rušio Pera na tlo, a od snažnog udarca desnicom krajem druge runde Kubanac se nije uspio oporaviti i sudac u ringu je prekinuo borbu. Bio ovo treći Kubanac s kojim se Hrgović susreo u karijeri i treći kojega je pobijedio. Dosada je nokautima rješavao Josea Laurdeta i Yoandija Toiraca.

Suci su navlačili na stranu Kubanca

Zanimljivo, ali suci su u ovoj borbi navlačili na stranu Kubanca. Naime, iako je u prvoj rundi Hrgović po prvi puta u borbi poslao Leiniera Pera na pod, iako mu je plasirao dva čista jaka direkta i još čitav niz manjih, ali točnih udaraca u glavu, suci su na kraju runde dali prednost Kubancu (10-0, 10-9, 9-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Hrgović, znajući da ako želi slaviti u ovoj borbi i osigurati broncu mora nokautirati Pera, uzeo stvar u svoje ruke. Uskoro hrvatski profesionalni boksač u teškoj kategoriji u drugoj je rundi dva puta rušio Pera na pod i tako zaključio ovu borbu. Sva tri njegova nokauta možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za finale OI protiv dužnika

U polufinalu u petak Hrgović će boksati protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuza Tonyja Yoke, Francuza koji ga je već ranije porazio. Bit će to prilika našem boksaču za uzvrat Yoki za poraz upravo s tog SP održanog u listopadu prošle godine kada je Francuz pobijedio na bodove u četvrtfinalu. Hrgović i Yoka su vršnjaci, pa se znaju i iz mlađih kategorija, prije šest godina susreli su se u finalu svjetskog juniorskog prvenstva, a tada je bolji bio Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo