TRAGIČAN KRAJ: / Bio je velika nada, a skončao je u zatvorskoj ćeliji

Image
Foto: AFP, RHONA WISE

Nekadašnji igrač američkog nogometa Lawrence Phillips (40) proglašen je mrtvim u bolnici nakon što je pronađen bez svijesti u zatvorskoj ćeliji.

14.1.2016.
9:24
AFP, RHONA WISE
VOYO logo

Phillips je bio velika nada američkog nogometa, dvostruki prvak sa Sveučilištem Nebraska-Lincoln i šesti izbor NFL drafta 1996. godine. No, na njegovu žalost, nikad se nije uspio kloniti nevolja što mu je u konačnici potpuno uništilo karijeru.

Ubio cimera iz ćelije?

U NFL-u je izdržao samo tri sezone, igrajući za St. Louis Ramse, Miami Dolphinse i San Francisco 49erse, a zbog raznih je slučajeva u više navrata bio uhićen. Nakon što je završio sportsku karijeru nastavio je raditi probleme gdje god bi se pojavio, što mu je 2008. donijelo kaznu od čak 31 godine zatvora zbog obiteljskog nasilja, neovlaštenog zatvaranja drugih osoba i krađu vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni u zatvoru Kern Valley se nije smirio, pa je optužen za ubojstvo cimera iz ćelije, a dok je čekao suđenje za taj zločin, čuvari su ga pronašli bez svijesti. Sat vremena kasnije je proglašen mrtvim u bolnici, a sumnja se da je počinio samoubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo