SRPSKI NAVIJAČI IZNENADILI GESTOM: / Nitko od hrvatskih vaterpolista nije očekivao da bi se to moglo dogoditi

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Nakon dva kola na ljestvici vodi Srbija sa šest bodova, Hrvatska i Australija imaju po tri boda, a na začelju je Kazahstan bez bodova

20.6.2019.
10:29
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola B skupine završnog turnira Svjetske vaterpolske lige hrvatska reprezentacija je u Beogradu izgubila od Srbije sa 10-11 upisavši prvi poraz na turniru.

Ono što je oduševilo prije ove utakmice je činjenica da nije bilo ispada za vrijeme intoniranja hrvatske himne. Čuo se tek pokoji zvižduk, ali kako javlja Kurir, srpski navijači na kraju su aplauzom pozdravili Lijepu našu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

19.06.2019., SRC Tasmajdan, Beograd, Srbija - Super finale FINA Svjetske lige, skupina B, 2. kolo, Hrvatska - Srbija. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

"Meč tih reprezentacija uvijek nosi puno tenzija, kako u bazenu, tako i na tribinama. Ali ne večeras. Dok se uoči utakmice intonirala hrvatska himna 'Lijepa naša' ne samo da se nije čuo gotovo nijedan zvižduk, već su navijači zapljeskali gostima", ističe Kurir.

"Bila je to lijepa utakmica u predivnoj atmosferi. Čestitam publici u Beogradu na korektom navijanju za svoju državu, ne vrijeđajući ni u jednom trenutku moju reprezentaciju", prokomentirao je poslije susreta izbornik Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo